Ana Sayfa » Editörün Önerileri » Yat Kiralama

Yat Kiralama

Sponsorlu Bağlantılar

 

İstanbul için neyi ile meşhur sorusunu sorduğumuzda şüphesiz ki herkesin aklına gelecek ilk şey boğazdır. İstanbul’a gelen yerli ve yabancı turistlerin gezip görmek istedikleri yerlerin başında gelir İstanbul Boğazı. Kara yolu üzerinden yapılan boğaz gezileri ne kadar eğlenceli olsa da denizden yapılan bir turun yerini asla tutmamaktadır. Çünkü İstanbul deniz üzerinden bir başka güzel ve özeldir. İstanbul’u deniz üzerinden keşfetmek sizlere farklı heyecanlar yaşatacak ve son derece keyifli saatler geçirmenizi sağlayacaktır. Dünyanın en pahalı yalılarının yanı sıra popüler eğlence mekanlarını, tarihi eserleri, hisarları ve 3 adet köprüyü üzerinde barındırmaktadır. Bu nedenle boğaz manzarası olan evler, kafeteryalar, restoran ve oteller diğerlerine göre çok daha kıymetli olup insanlar için tercih sebebi olmaktadır.

 

Peki bu ayrıcalığı yaşamak için nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Boğaz turu yapan deniz araçlarına nasıl katılacağız diye merak edenler için daha fazla uzatmadan hemen açıklayalım bunu yapabilmek için önünüzde 2 alternatif mevcut; Ya karışık katılımın mümkün olduğu, ortalama 1-2 saat süren ve yemeksiz olarak gerçekleşerek günün belli saatlerinde Ortaköy, Eminönü, Beşiktaş ve Eminönü’nden hareket eden büyük teknelere katılarak boğaz turu yapacaksınız ya da İstanbul sularında ve çoğunlukla boğazda özel yat kiralama hizmeti veren şirketlerden destek alarak istediğiniz tarih ve saatler arasında saatlik, günlük ya da gecelik kiralama yaparak özel bir boğaz turu organizasyonu düzenleyeceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bütçeniz kısıtlıysa karışık turlara katılmak daha uygun olacaktır. 1-2 saat süren karışık turlar yemeksiz olarak gerçekleşmekte olup Kabataş’tan kalkan bazı büyük tekneler 4 saat süren yemekli turlar da organize etmektedirler. Aileniz, sevdikleriniz ya da arkadaşlarınızla kişi başı ücret ödeyerek yemekli bir boğaz turu yapmak istiyorsanız bu alternatifi değerlendirebilirsiniz. Ücret sorun değil ve tamamen size özel olacak bir boğaz turu istiyorsanız yat kiralama seçeneği mükemmel bir tercih olacaktır. Sadece siz ve misafirlerinize özel olacak hazırlanacak olan yat, istediğiniz tarih ve saatler arasında istediğiniz noktadan hareket edecek ve yine sizlerin arzu ettiği bir noktada sonlanacak.

 

Yat kiralama hizmeti yemekli ya da yemeksiz olarak alınabilir. Yani kiralama hizmetini aldığınız şirketten kahvaltı, kokteyl ya da yemek menüsü talebinde bulunabileceğiniz gibi kuru yat kiralaması yaparak kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilirsiniz. Ancak bazı lüks yatlar dışarıdan malzeme getirilmesine izin vermeyebilir. Kiralama süresi en az 2 saat olmalıdır. Bazı şirketler hafta sonu akşamlar 4 saatin altında kiralama yapmazlar. 1 saat bile kiralama yapılmak istense asgari kiralama ücretlerinin ödenmesini talep edebilirler. Hareket ve bitiş noktası olarak da çoğunlukla Bebek, Kuruçeşme, Arnavutöy, Beykoz, Kuleli ve Kandilli sahilleri kullanılmaktadır. Marina, iskele gibi ücretli yerlerin kullanılması istendiğinde bunu talep eden kişiler buralarda ödenmesi gereken ücretli ödemekle sorumlu tutulmaktadır. Çünkü yat kiralama şirketleri alış ve bırakış yerleri olarak boğazdaki ücretsiz yerleri kullanırlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Yat kiralayarak tüm özel günlerinizi kutlayabileceğiniz gibi şirket misafirlerinizi yemekli ya da yemeksiz olarak en güzel şekilde ağırlayabilirsiniz. Yatlarda en sık organize edilen turlardan kısaca bahsetmek gerekirse evlenme teklifleri, düğün eğlenceleri, nişan törenleri, yıldönümü kutlamaları, doğum günü partileri, mezuniyet baloları, kahvaltı turları, fasıl geceleri, yüzme turları, iş yemekleri ve bayi toplantılarını sayabiliriz. Buraya yazamadığımız ancak aklınıza gelen her türlü yemekli ve yemeksiz organizasyonlar için boğazda bütçenize göre ekonomik, lüks ve mega yatlar kiralayabilirsiniz.

Peki şimdi en önemli nokta olan yat kiralama hizmetini kimden alacağınız konusuna gelelim! İncelediğimiz onlarda firma içinde şeffaf fiyat politikası, zengin ve kaliteli içerikli web sitesiyle https://www.yatkiralama.net şirketi mutlaka ilk tercihiniz olmalıdır. Gerçekten boğazda yat kiralamaya kara verdiyseniz ve konu hakkında hiç bilgi sahibi değilseniz bu siteyi ziyaret ederek 10-15 dakikanızı ayırmanızı ve siteyi detaylıca incelemenizi tavsiye ediyoruz. Arkadaşlar sitede yok yok! Yat kiralama fiyatlarından tutun da menüler ve ekstra hizmetler için talep edilen ücretler, müşterilerin en sık sorduğu sorular ve cevapları, organize edilen tüm turlar ve bu turlarda amatör olarak çekilmiş fotoğraf ve videolar sitede mevcut. Merak ettiğiniz hatta sormayı aklınıza dahi getiremeyeceğiniz her şeyi bu sitede fazlasıyla bulacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Diğer yat kiralama hizmeti veren firmaların da sitelerini inceleterek aradaki bariz farklı rahatlıkla görebilir ve daha kolay karar verebilirsiniz. Şimdiden keyifli saatler geçirmeniz dileklerimizle..


Benzer Yazılar

Yorum (1)

  1. gezilecek yerler dedi ki:

    istanbulda yat kiralama fikri güzel fikir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Neyi İle Meşhur?