Ana Sayfa » Iğdır » Iğdır’da Sinema Salonu Nasıl? Iğdır Sineması Nasıl?

Iğdır’da Sinema Salonu Nasıl? Iğdır Sineması Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Iğdır’ın Sinema Salonu Nasıl

Ben Mayıs 2016’da Iğdır’da sinemaya gittim. Sinema salonunu da dikkatli bir şekilde inceledim ve filmimi izleyip oradan ayrıldım. Ama maalesef izlenimlerin hiçte iyi değil. Çünkü Iğdır’daki sinema salonu bir evin salonu kadar büyüklükte. Koltukların arka arkaya diziliş şekli çok kötü. Yeteri kadar yükseklik sağlanmadığı için öndeki izleyicinin kafası görmemeniz imkansız. Bu nedenle eğer gitmek zorunda kalırsanız en ön koltuklarda izlemek en doğru seçim olur.

Ayrıca ekran ile en ön koltuk arasında en fazla 3 adım var. Ayrıca sinema salonun ses sistemi de iyi sayılmaz. Çünkü yaklaşık 30 cmX60 cm ebatlarında 4 adet hoparlör hemen ekranın yanında. Ayrıca koltukların arka arkaya olan mesafesi de çok az. Öndeki izleyici burnunu dibinde neredeyse. Ekranın büyüklüğü ise oldukça küçük. Yaklaşık olarak 4 metreX2 metre diyebilirim.

Kötü olan bir diğer durum ise ekran zemine yakın olduğu için önünüzdeki izleyicinin kafası neredeyse ekranı kaplıyor. Keşke ekran biraz yukarıda olsaymış. Ama bu dezavantajı izleyicinin az olması biraz olsun kapatıyor. Çünkü seyirci az olduğu için istediğin yere oturma imkanın var.

Sonuç olarak Sonuç olarak sinema salonu küçük olması belki görmezden gelinebilirdi ama diğer dezavantajlar seyir zevkini eksiye indiriyor. Hatta her şeye sinir olmaktan filmden kopuyorsunuz artık. Umarım en kısa zamanda Iğdır iline kaliteli bir sinema salonu yapılır.

ÖNEMLİ: Sinema salonunu bu kadar kötü olmasına rağmen seansların izlenme oranı ortalama 10-15 kişi. Bence kaliteli bir sinema salonu yapılırsa Iğdır halkı her sinemayı izlemeye gelir. Bu arada sinema bilet fiyatları 10 TL.

Yalnız şunu belirteyim, sinema salonu okulların kapalı olma zamanına yakın kapanıyor ve yine okulların açılmasına yakın açılıyor. Bu kapalı olma durumuna ise bakım ve onarım ismini veriyorlar. Sinema salonu ile ilgili bir kaç fotoğraf çektim ve bunları sizlerle paylaşıyorum.

Iğdır Sinema Salonu Foto Galeri


Benzer Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Neyi İle Meşhur?